1. Нарықты экономикадағы қонақ үй қызметкерлерін басқару
1.1. Қонақ үй қызмет көрсету ұғымы және мәні................................................................................................4-6
1.2. Қонақ үйдегі қызмет көрсету бөлімдері....................................................................................................7-9
1.3. Қонақ үйдегі қызмет көрсетуді бағалау әдістері..................................................................................10-12
2. «Окан Интер-Континенталь» отелінің жалпы сипаттамасы және
сервистік қызметкерлерді бағалау
2.1. «Окан Интер-Континенталь» отелінің жалпы сипаттамасы.............................................................13-16
2.2. Отельдегі қызмет көрсетуді жоспарлау және іріктеу...........................................................................17-19
2.3. Сервистік қызметкерлердің жеке үлесін бағалау..................................................................................19-21
3. «Окан Интер-Континенталь» отелінде адам ресурстарын қалыптастыру
және бағалаудың жетілдіру жолдары
3.1 Қызметкерлердегі қайта даярлаудағы аттестау жүйесін дамыту.......................................................22-24
3.2. Отельдегі сервисті арттыру жолдары........................................................................................................25-26
Қорытынды....................................................................................27
Қолданылған әдебиеттер.........................................................................................................28
Қосымшалар..................................................................................................................29-31
Кіріспе......................................................................................................................3
I Қонақүй құрлымы ......................................................................... ......................4
1.1. Қонақ үй анықтамасын беру ..........................................................................4
1.2. Негізгі қонақүйлер үйжайларының топтары және олардың байланысы...4
1.3. Қонақүй классификациясы.............................................................................6
1.4. Қонақжайлылық индустриясының менеджменті ........................................7
II.«Окан интерконтиненталь Астана»АҚ қонақүйінің материалдық техникалық әрекеттері...........................11
2.1Қонақ үйдің жалпы ұйымдастырушылық– экономикалық сипаттамасы...11
2.2. Отельдегі қызмет көрсетуді жоспарлау және іріктеу.. ..............................14
III. мотель ашудың техникалық бизнестік жоспары..........................................18
3.1. Маркетинг стратегиясы ................................................................................18
3.2. Техникалық процесс, Ғимараттар мен құрылыстар,..................................19
3.3. Жабдық және инвентарь (техника), Коммуникациялық инфрақұрылым….................................................20
Қорытынды............................................................................................................21
Қолданылған әдебиеттер......................................................................................23
жұмыс бағасы 500 теңге сатып алу үшін мында басыңыз
Қонақжайлылық индустриясы менеджментінің жалпы сипаттамасы курстық жұмыс
Жоспар:
Кіріспе......................................................................................................................... 2
1. Қонақжайлылық индустриясы
1.1. Қонақжайлылық индустриясына жалпы сипаттама ........................ 3
1.2. Қонақжайлылық индустриясының даму тарихы ............................ 2-6
Негізгі бөлім
2. Қонақжайлылық индустриясының менеджменті
2.1. Қонақ үй менеджменті ........................................................................ 7-10
2.2. Қонақ үй менеджментінің функциялар ........................................... 11-12
2.3. Қонақ үй түсінігі және оның сервисіне сипаттама........................ 13-15
2.4. Қонақ үйлердегі орналастыру орындарын классификациялау ......16-20
2.5. Қонақтарды қабылдау және орналастыру қызметін
ұйымдастыру ...............................................................................................21
2.6. Қонақ үйдің тамақтану жүйелігін басқару............................................22
2.7. Мейрамхана туралы жалпы мәлімет....................................................23
2.8. Қонақ үйдің мейрамханалары және барлары...................................24-26
3. Қонақжайлылық индустриясының маңызы
3.1. Дүниежүзіндегі қонақжайлылық индустриясының даму қарқыны..27-28
3.2. Қазақстандағы қонақжайлылық бизнесі..................................................29
4. Қосымша
Алматы қаласындағы қонақ үйлер тізімі....................................... 30-35
Қорытынды..................................................................................................................36
Қолданылған әдебиеттер...........................................................................................37
Амортизация тозу курстық жұмыс
Мазмұны
Кіріспе.......................................................................................................................4
НЕГЗІГІ БӨЛІМ
I Бөлім. Амортизация .............................................................................................5
1.1. Амортизация туралы жалпы түсінік.......................................................5
II Бөлім.
2.1Халықаралық қаржы есебі стандарты талаптарына сәйкес амортизацияның әдістері..7
2.2 Амортизацияның синтетикалық есебі...................................................14
2.3 Амортизация есептеу үшін мынадай әдістер......................................16
Қорытынды.... .....................................................................................................19
Пайдаланған әдебиеттер тізімі.............................................................................20
Қонақүй админстраторының жұмысын автоматтандыру курстық жұмыс
Мазмұны
Кіріспе................................................................................4
Негізгі бөлім
1. Теориялық
бөлім....................................7
3.1 Мәліметтер
базасын ұйымдастыру......7
3.2 BDE
Administrator.............................7
3.3
Мәліметтер базасының кестесін
құру.......8
3.4 Кестенің қасиетін беру.................10
3.5 Paradox
форматының кестелері.....12
3.6
Компоненттер парағы....................14
2. Есептің
алгоритмі................................16
3. Функционалдық
тағайындалуы..........17
4. Шақыру және
жүктеу..........................17
5. Программаның
баяндалуы.................17
5.1 DataBase -те кестелер
құру......................17
5.2 BDE Administrator-дағы
каталогта сақтау.......21
5.3 DELPHI-де формалар
құру..........................22
5.4 Шыққан
нәтиже...................................24
5.5 Бақылау мысалдарын
баяндау….25
6. Қорытынды............................................26
Пайдаланған әдебиеттер тізімі..............................27