Бізбен байланыс +7 705 115 39 44, +7 775 858 35 99
САБАҚ ЖОСПАРЛАРЫ
Главная | Практика есебі | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход
 +7 705 - 115 - 39 - 44   edu2050@mail.ru
жұма, 26.04.2024, 05:06
Вы вошли как Қонақ | Группа "Қонақ"Приветствую Вас Қонақ | RSS

Қонақ үй шаруашылғы мамандығы бойынша өткен практика есебі

(Летный сад қонақ үй мысал ретінде)

Мазмұны

 Кіріспе

1 Қонақ үйдің ішкі тәртіп ережесімен танысу. Еңбек  және техника қауіпсіздік ұйымдастыру бойынша нұсқаша

2. Номер қорының  эксплуатация қызметі міндеттерімен танысу

2.1 Қызметтің ұйымдық құрылымы

2.1.1 Қызметшілердің сырт келбетіне және кәсіби этикасына қойылатын талаптар

3.Қызмет көрсету саласының қызметшілерімен танысу

3.1 Қызмет көрсету жұмысы (портье)

3.2 Қонақтарды қарсы алу

4.Қосалқы қызметшкілердің қызмет көрсету саласымен танысу

4.1.1 туристік топтарды бөлек орналастыру тәртібі

4.1.2 Шетел туристерін тіркеу ерекшеліктері

4.2 Кір жуатын орындар және тазалық

4.2.1 Горничнылар қызметі

4.2.2  Номерлерді тазарту жұмыстарының түрі және олардың реттілігі

4.2.3 Едендер күтімі

Қорытынды

Қолданылған әдебиеттер тізімі

Қосымша А

Қосымша Ә

Қосымша В

 

 

Қонақ үй шаруашылғы мамандығы бойынша өткен практика есебі

(Нұрдаулет қонақ үй мысал ретінде) 

1.Қонақ үйдің жалпы сипаттамасы

2.Қонақ үйлердегі өрт қауіпсіздігінің ережелері

3. Қабылдауды ұйымдастыру технологиясы және қонақтарды орналастыру қызметі

3.1Қызмет көрстеудегі операциялық процесс және қабылдау қызметі және орналастыру

                     функциясы

3.2Қонақ үйлердегі нөмерлерге және жергілікті жерде брондау тәртібі

3.3. Тіркеу тәртібі және қонақтарды орналастыру

3.4 Тұрғындармен есептесу түрлері

3.5 Қабылдау және орналстыруқызметіндегі автоматтандырлған өңдеу

4 Қонақ үйде фонды ұйымдастыру және қызмет көрсету технологиясы

4.1.Қызмет көрсету саласының қызметшілерімен танысу

5.Қонақ үйдегі қосымша қызмет түрлеріне қойылатын талаптар.

6.Тазалық сақтау жұмытсарын ұйымдастыру

7. Қонақ үй кәсіпорынының қызметіндегі менеджменттің жіктелуі

Қорытынды

Пайдаланған әдебиеттер

Қосымша

 

Қоғамдық тамақтандыру және тағам өнімдері мамандығы бойынша практика есебі

Мазмұны

КІРІСПЕ

1.     Тағамдар дайындау

         2.Көкөністерден, жарма, макарон өнімдерінен тағамдары мен гарнирлер, оларға тұздықтар дайындау

3.     Балықтан тағамдар,  оларға тұздықтар дайындау

4.     Ет құс етінен тағамдар, оларға тұздықтар дайындау

 5. Жұмыртқа мен ірімшіктен тағамдар дайындау

ҚОРЫТЫНДЫ

Қолданылған әдебиеттер

Прибыль каждые 10 минут!
Барлық құқықтары қорғалған © 2024